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  • [Translate to Englisch:] Innenansicht Restaurant Bootshaus
  • [Translate to Englisch:] Lukas Nagl mit Team
srollen

Simpel und Raffiniert

Das Restaurant

Die Verbundenheit zur Region spürt man nicht nur in der Kulinarik, sondern auch im Ambiente. Ein Gourmetrestaurant direkt auf einem Bootshaus gebaut: mit stilechten Materialien, hellem Holz und dem satten Blau des Traunsees, das nicht nur beim Blick durch die großzügige Fensterfront zu bestaunen ist, sondern sich auch in der Einrichtung wiederfindet.

Im Bootshaus können Sie ganz unbeschwert die beste Küche Oberösterreichs mit direktem Blick auf den See genießen. Anstelle einer regulären Speisekarte erwartet Sie im Bootshaus jeden Tag ein frischer Warenkorb an erstklassigen regionalen Produkten, aus denen Ihnen Küchenchef Lukas Nagl und sein Team einzigartige Gerichte kreieren, die in Erinnerung bleiben. 

Perfekt ergänzt wird die Bootshaus Küche durch einen professionellen Service. Das Team rund um Katharina Gnigler arbeitet unaufdringlich und doch selbstverständlich für Sie mit der Küche im Einklang.

 

Menü

inkl. Gedeck

  • 5 Gänge | € 169,00

  • 6 Gänge | € 199,00

  • 7 Gänge | € 219,00

 

Weinbegleitung

  • 5 Gänge | € 80,00

  • 6 Gänge | € 90,00

  • 7 Gänge | € 99,00

OPENING HOURS


"Bootshaus" Restaurant


Thursday - Monday from 6:00 p.m.
Saturday and on public holidays also at noon from 12:00 p.m. to 2:00 p.m.

Due to the many public holidays in May, there are two
additional opening days!

Wednesday, 8 May from 6:00 p.m.
Wednesday, 29 May from 6:00 p.m.

Please book your table in a timely manner!
Online via our booking tool BookaTable or via phone +43 7617 2216.


Events and celebrations are possible outside of opening hours based on a availability.
Are you planning a Christmas party? We look forward to your inquiry at traunsee@groellerhospitality.com.

Dogs are not allowed in the restaurant.

 

 

 

 

Reservierung

Bitte reservieren Sie zeitgerecht Ihren Tisch im Restaurant Bootshaus.
Online über unser Reservierungstool oder telefonisch unter: +43 7617 2216.


Wir bitten um Ihr Verständnis, dass im Restaurant keine Hunde erlaubt sind!

VALUES & PHILOSOPHY

At the „Bootshaus“, the region is put on your plate: genuine and uncomplicated. Executive chef Lukas Nagl and his team  respond daily to what nature has to offer and incorporate both regional and international elements into their dishes. A cosmopolitan outlook is one of the key points apart from freedom and creativity in the culinary world: "Because something new can only emerge if you are open to new things“ (-Lukas Nagl)

Values & Philosophy ›

[Translate to Englisch:] Restaurant Bootshaus Küchenteam

Awards

Lukas Nagl and his team, who were awarded 4 toques and 18.5 points in the Gault&Millau 2023, ensure a genuine taste experience. Furthermore, according to Falstaff & A la Carte Gourmet Guide, the „Bootshaus“ is the best-rated restaurant in Upper Austria.

Gebratene Schleie
Guide Gault Millau 2023

Awards

Lukas Nagl and his team, who were awarded 4 toques and 18.5 points in the Gault&Millau 2023, ensure a genuine taste experience. Furthermore, according to Falstaff & A la Carte Gourmet Guide, the „Bootshaus“ is the best-rated restaurant in Upper Austria.